Zoeken in deze blog

dinsdag 23 februari 2021

Here comes the sun!

 Wat.Een.Top.Weekend was me dat hier! The sun totally kicked the chemo’s butt!

De week verliep ongeveer zoals de voorbije weken. Twee mottige dagen woensdag en donderdag, om vrijdag opnieuw te kunnen ademen. De krokusvakantie hadden we goed volgepland zodat ik de nodige rust had, maar ook genoeg kon genieten met de kids.

Maar dan, die zon, wat een energieboost! Vergeet een shot cortisone als je zo een shot vitamine D kan hebben. We hebben niets speciaals gedaan, de tuin in orde gezet (wat by the way een a total piece of cake is nu we vals gras hebben), naar de speeltuin gegaan - in korte broek want die kinderen krijg ik nu niet meer in warme kleren - , binnen wat kasten verzet, apero’tje gedronken. Enoying life!

Gisteren de voorlaatse chemo gehad van deze serie. Nog eentje! Djees, ik ben die tripjes naar het ziekenhuis elke week zo beu. Iedereen is super vriendelijk maar het enige waar ik kan aan denken: GET ME OUT OF HERE. Wat niet echt eerlijk is ten opzichte van die super verpleegsters dus ik doe wel kei hard mijn best om vriendelijk te zijn en wat mopjes te maken hier en daar. 😊

Anyways, dus niet zoveel nieuws hier langs mijn kant. Ik ga deze week – net zoals iedereen vermoed ik – genieten van de zon, de energie dat het geeft. Tot morgen waarschijnlijk, want op woensdag ben ik weer even geen knijt waard en zal ik wat zielig in de zetel liggen.

Dus als je me vraagt hoe het gaat: op en af. En uitkijkend naar de drie weken herstel die ze mij gunnen!